lørdag den 6. april 2013

Bette sweater
I går fik jeg tidligt fri fra arbejde og benyttede lejligheden til at få hæklet denne lille sweater, efter Sidsel Sangilds mønster fra "Blødt til baby", færdig. Den er til min fætters bebs. Garnet er i Karisma uld fra Drops, kanten er pimpet med neon-orange, og stofknapperne fik jeg udstanset i den lokale sybiks. Sweateren er bygget op af seks firkanter som bliver syet sammen til sidst, så den er derfor egentlig ret nem at gå til.Undervejs røg der også lige en kop citron-the og en Kaj-kage ned til tonerne af danske Cody3 kommentarer:

 1. Sikke en kær sweater - jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg og ikke mindst er knapperne prikken over i'et!

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Har netop lånt bogen på biblo for at få opskriften - men hvor meget garn har du brugt og hvilken type??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) fedt, der er mange gode opskrifter i den bog, kan varmt anbefale den. Jeg har brugt ca 4 nøgler karisma garn fra drops pga farveskift. Hvis man vælger at lave trøjen ensfarvet vil jeg tro at man kan nøjes med 3 nøgler. Det er en ret tyk og lækker garnkvalitet, så trøjen bliver lidt som en lille jakke. Det er 100% uld og kan vaskes i maskine på uldprogram. Du kan evt. læse mere om garnet her samt se pris og farveudvalg: http://www.krestoffer.dk/karisma-garn-drops-p-965.html

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...