mandag den 10. december 2012

GIVE AWAY


Har længe haft lyst til at lave en lille foræring, og det er da vist også ved at være på tide, når min lille blog i et stykke tid nu har været rundet det første år Ü 

Det eneste, du behøver at gøre for at deltage er, at fortælle i kommentarfeltet herunder om en oplevelse, hvor nogen blev glade. 
Måske var det din ven der blev glad? Måske var der en der smilede til dig i bussen, som gjorde dig glad? Måske kælkede du sammen med nogle børn, som hvinede af fryd, fordi det kildede i maven ned af bakken?

Foræringen består af: 
et par ræve-ørestikker i krympeplast og læder
en lille glad regnvejrssky som kan bruges til pynt, limes på magnet, hårelastik m.m.
hæklede muffedisser i uld (en til hvert håndled) i valgfri farve.

Vinderen trækkes d. 7. januar.

Det vil være super fantastisk, hvis du har lyst til at linke til ovenstående billede, men det er ikke et krav.

Hvis du ikke har en blog, må du meget gerne skrive din mail i kommentarfeltet også, så jeg kan få fat på dig, hvis du er den heldige.

Håber du har lyst til at lege med Ü

18 kommentarer:

 1. sikken nogle fine ting og jeg er lige blevet fast læser hos dig så jeg deltager :)
  jeg fik roser af min mand i dag så jeg blev glad :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  vil lige høre om du er klar over du har koder på din kommentar ? for det har du :)

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/08/sadan-fjerne-du-dine-koder-pa-blogspot.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg ikke nej, jeg troede egentlig, jeg havde slået det fra. Tusind tak for at du gjorde mig opmærksom på det, der er ikke noget mere irriterende end de koder. Og mange gange velkommen til :) Sikke en betænksom mand du har :)

   Slet
 2. Jeg sendte for to uger siden et brev med posten til min veninde. I det var der massere af komplimenter og en gave jeg selv havde lavet. Det blev hun rigtig glad for og det ankom meget belejligt på en dag hvor hun var ret trist. Win win :) 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg blev glad da jeg i går var ude at kælke med mine døtre. Det var dejligt og man blev næsten som et barn igen :-)
  juliejensen@mail.dk

  SvarSlet
 4. jeg vil meget gerne deltage!
  uh hvor nogen blev glade....jamen det må nok være da min veninde åbnede sin fødselsdagsgave fra mig. Jeg havde hæklet et sjal mage til et hun havde set og hun blev rigtig glad fordi jeg havde brugt en masse tid på hendes gave!

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  kig forbi min accessories.dk giveaway med 8 præmier og del gerne din egen giveaway på facebook siden
  danske giveaways her


  SvarSlet
 5. Jeg er med, min oplevelse var så sent som i weekenden hvor jwg forærede to billetter til min veninde til Uso koncert.

  Du må også meget gerne deltage i min giveaway på min blog:-)

  Du kan vinde et gavekort til Luxmode på 400,-

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg vil meget gerne deltage i din give away.
  Igår blev børnene hentet med kælken og det gjorde lykke.
  God dag til dig
  Kh Anja

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker give away - i går da jeg kom hjem, var der i hele lejligheden tændt stearinlys og sengen var redt, det gjorde mig super glad, for min kæreste ville gerne hygge om mig.

  SvarSlet
 8. Hvert år i sommerferien samles nogen piger fra efterskolen i et sommerhus på Rømø som en slags tradition. På efterskolen fik jeg den bedste veninde man kunne ønske sig, og da hun sidste år sagde, hun ikke havde mulighed for at komme med i sommerhus det år, blev jeg lidt trist. Men da vi om aftenen sad og spise ude på terrassen i sommerhuset, kom hun lige pludselig gående. I mit hoved ville jeg springe op og omfavne hende, men jeg var helt lammet! jeg begyndte at græde op både af overraskelse men mest af glæde! Da blev jeg virkelig glad!

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Skønne ørestikker!!!!

  Jamen jeg gjorde min vinduespudser glad i dag, ved at bytte det afleverede girokort med 2 nybagte muffins til resten af dagen :)

  Ekkir84@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Hvor er dine ørestikker bare søde! Sikke en god idé at mikse læder og krympeplast :-)
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
 11. Det mest taknemmelige jeg har oplevet længe var da jeg som spejderleder tilbød at hente og bringe en af vores små drenge.. hans far var på hospitalet et par uger sidste vinter og moderen kunne ikke forlade hans tre søskende for at tage ham. så han måtte slukøret fortælle han ikke kunne gå til spejder i minimum 2 måneder. Men det skulle da ikke skille os ad, så jeg pjækkede hver dag tyve minutter fra skole om torsdagen for at hente ham og køre ham med til spejder. sjældent har jeg set nogen være SÅ glade som drengen og hans mor. det gjorde et dybt indtryk!

  SvarSlet
 12. Ej, nogle fine og søde ting, dem kunne jeg godt bruge!
  For et stykke tid siden var jeg hjemme hos en veninde, vi sad og kiggede i hendes smykker, hvor hun fandt så sin oldemors gamle medaljon frem. Hun sagde til mig, at hun virkelig gerne ville gå med den, men den var gået i stykker, og hun kunne ikke finde ud af at lave den. Jeg tog de 3 små dele og sagde, at dem kunne jeg sagtens lige lave og sætte sammen. Jeg tog dem med hjem og lavede medaljonen. Dagen efter tog jeg den med i skole. Hun blev helt vild glad og takkede mig. Jeg blev selv glad, fordi jeg havde hjulpet hende :-)

  SvarSlet
 13. Jeg blev glad da min kæreste kom og vækkede mig hjemme hos mine forældre på min fødselsdag! Han have ovenikøbet også en gave med ;-)
  Hilsen Maria Møller
  mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 14. Jeg blev rigtigt glad i mandags, da jeg fik besked om, at jeg har fået et nyt job efter at have haft udsigt til arbejdsløshed. Og jeg er blevet endnu mere glad over de mange, der har sagt tillykke til mig :-D

  SvarSlet
 15. Jeg blev så glad da vores huskøb endelig blev godkendt af banken i september!

  Nu håber jeg at vi snart skal igang med at renovere:)

  Kig gerne ind til mig.

  SvarSlet
 16. Fantastiske øreringe, min søster vil ELSKE dem.

  Min glade historie er om min veninde. Hun havde i lang tid snakket om sin 25 års fødselsdag og hvordan hun glædede sig. Da dagen så nærmede sig, var hende og kæresten igang med at købe hus, så festen blev rykket til senere. Da der så var gået et halvt år og festen endnu ikke var blevet afholdt, besluttede jeg mig for at holde et surprise party for hende. Hun blev så inviteret forbi på et falskt grundlag, og da hun så trådte ind ad døren og vi piger sprang frem og råbte tillykke, begyndte hun at stortude. Det blev en god aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik 3 kerner og pelsnus af min storebror Frederik efter at jeg havde slået hovedet ind i glasset. Det gjorde mig glad.

   -Ingolf

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...