torsdag den 22. november 2012

Hæklet babyvest til bette baby Bjørn


Så blev endnu et projekt færdiggjort. En lækker lille uldvest til vores kære venner som lige har fået nr 3 bebs. Håber de bliver glade for den. Knappelukningen blev med en butterfly af stoffet fra min svigermumi.

Det meste af vesten blev til under et 3 timers langt møde i akassen mens jeg lyttede og tog noter. Det er ret sjovt at se folks reaktioner på, at der sidder en ung kvinde på 26 og hækler løs. Jeg har efterhånden fået en del kommentarer, når jeg sidder med hæklegrejet. Det er ligesom om, at folk synes, det er lidt hyggeligt og hjemligt på en eller anden måde. Jeg oplevede endda, at der var en kvinde i bus 5A som spurgte, om hun måtte prøve et par hækletag, for det var mange år siden hun sidst havde hæklet, og nu fik hun helt lyst til at prøve igen. Har også haft en hyggelig snak med en gammel hippie som glad fortalte, hvordan han og kollektivet hæklede ud over det hele i 70'erne, trøjer, slips, halstørklæder osv. Ü


5 kommentarer:

 1. Nåårh, hvor er den altså bare sød!!!

  Jeg er 32 år, og nogle synes, at det er lidt cool, at jeg strikker og hækler, mens andre opfatter det som noget, ældre mennesker gør.... de har bare ikke fået fat i, at det er hip at nørkle med strikkepind og hæklenål :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Hehe, jeg stemmer også for, at det er hipt ;)

   Slet
 2. Hej, super sød vest, er det mon muligt at få opskriften listet ud af dig, hilsen Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) opskriften er den "bløde undertrøje" fra bogen "blødt til baby" af Sidsel Sangild. Bogen kan evt lånes på biblioteket eller også kan den erhverves via Sidsels hjemmeside:
   http://paakrogen.wordpress.com/
   Jeg kan virkelig anbefale hendes opskrifter, de er super lækre og nemme at gå til :)

   Slet
 3. Tusind tak for hjælpen så skal der hækles undertrøjer til den bette, Hilsen Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...