tirsdag den 23. juli 2013

Berlin ♥Jeg bliver aldrig træt af den by! Vi er lige kommet hjem fra en skøn uge derfra med bagagen fuld af oplevelser og indtryk. Det er virkelig fascinerende så meget byen har at byde på; nærværende historie, kunst i alle mulige former lige fra street art til foto, fremragende mad til en billig penge, skæve caféer, små shops i malede, farverige baggårde, træer og grønt alle vegne inkl. dyreliv, masser af venlighed, museer til enhver smag og en undergrund der svulmer af musik og designs i alle tænkelige og utænkelige variationer, samt ej at forglemme Dunkin Donuts! - og det er bare det, jeg lige kan komme i tanke om i det moment jeg skriver indlægget her, for hold op en fed by... YEAH!

Den første aften opdagede vi, at meget i Berlin ikke er som det umiddelbart ser ud til. Således "fandt" vi en kitschet, stor og højt-til-loftet-rummelig restaurant med lækker mad bag, hvad der mest mindede om en grå og kedelig kiosk-dør. Den oplevelse tog vi med os, da vi resten af ugen skulle rundt og udforske byen.

Vi har virkelig haft nogle gode dage, så jeg må (desværre) også garantere lidt Berlin-billedspam de næste par indlæg, da de skønne indtryk fortjener lidt deling Ü

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...