søndag den 19. maj 2013

Update...Der har været lidt stille herinde på det sidste. Det er såmænd ikke fordi, der ikke har været noget at blogge om, der har bare været så meget andet der lige har fyldt tiden ud Ü Men i mellemtiden er der kommet lidt forskellige sager ind ad døren, som jeg glæder mig til at udforske og "lege" med. Ovenstående er broderikits fra Karen Marie Dehn, som for øvrigt også kunne være en hyggelig venindegave, kom jeg til at tænke på. Jeg har aldrig prøvet at brodere andet end korssting, så er spændt på at prøve det her. Tænker primært at forsøge at brodere mønstre på noget af eget tøj og på den måde pifte det lidt op og gøre det mere personligt.

Herunder nye puder fra H&M og lækkert lækkert alpaca garn som min bror havde med til mig fra sin tur til Bolivia her i foråret:


Lidt mere lækkert garn fra en dejlig, betænksom veninde (læg lige mærke til hvor fint æsken er dekoreret):


 Virkelig funky nederdel, købt hos Den Retro Husmoder, som skal sendes til lille Havana i Sverige:


Og et fint mønstret mobil-etui købt hos Workshop CopenhagenIslands Brygge:

 
Åh ja og så har jeg forresten ikke hørt fra Benedikte, som vandt pusteaben, så hvis jeg ikke hører noget fra hende snarest, udtrækker jeg en ny vinder. 

1 kommentar:

  1. Det lyder rigtigt spændende med broderiet! Jeg har heller aldrig broderet andet end korssting og så lidt petit point, da jeg have håndarbejde på lærerseminariet.
    I øvrigt ser farverne rigtig friske ud!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...