torsdag den 10. maj 2012

hvis du trænger til et lille grin

Altså normalt er vi ikke ret vilde med edderkopper herhjemme, slet ikke faktisk, vi er lidt bange for dem, men vi trodsede vores frygt og tog på zoologisk museums edderkoppeudstilling, hvor vi så dette lille klip med den australske påfugleedderkop - og vi var bogstavelig talt færdige af grin! Den er simpelthen så sjov. Vi endte også med at synes, den er helt kær. Prøv selv at se.... hvis du tør, hihi Ü


I det hele taget var det faktisk en temmelig interessant udstilling. Vidste du f.eks. at man kan spinde de smukkeste gyldne klæder af edderkoppens silketråde? Man kan se sådan et klæde på udstillingen. Se f.eks. også hvordan en edderkops spind ser ud, når den har fået koffein eller LSD ;P Det bliver også oplyst, at det stort set kun er i Vesten, vi er bange for edderkopper.... hmm.. tankevækkende.

Nå men bortset fra det, så plejer vi at skille os af med de små kræ herhjemme, og hvis du ligesom os ikke kan lide at røre ved dem, så kan et lille tip være en lille insektstøvsuger, som bl.a. kan købes her. Den slår ikke insektet ihjel, og man kan sætte det ud i naturen igen. Vi er i hvert fald glade for vores, det er da smart :)
Jeg har også hørt et lille tip om, at man kan hænge et billede op af en mellemstor edderkop i stuen, f.eks. bare en tegnet en eller en man har printet ud. De små edderkopper tror så, at det er en "over-edderkop" der dominerer rummet og holder sig væk. Jeg har ikke selv prøvet det, men min veninde har, og det skulle være ret effektivt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...