fredag den 27. januar 2012

Vandbakkelser og uldsokkerMmmm... vandbakkelser poppede op i ovnen i massevis i går (opskrift her). Jeg lavede lidt alternativt fyld med creme og flødeskum blandet med enten jordbærsyltetøj eller marcipan- og chokoladestykker. Dog synes vi, de var bedst med flødeskum naturel. Vi havde lavet alt for mange, og selvom naboen og underboen fik et par stykker, havde vi stadig alt for mange, men så fik vi heldigvis uventet besøg af to dejlige veninder, som hjalp os med at spise resten Ü 

Og en af dem havde bare den bedste gave med til mig...


... lækre varme uldsokker med hjortemønster bragt hele vejen fra Letland! Jubiiii..... elsker, elsker, elsker dem! Tusind tak Ü4 kommentarer:

 1. Din heldige kartoffel! De sokker ser bare rigtig gode ud og vejret er da lige til det..
  Dejlig blog du har - jeg kommer helt sikkert forbi igen! du kan også kigge forbi mig på www.kristinalyngsoe.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Dejlig inspirerende blog du har også Ü
   Tror jeg skal prøve den kopkage en dag, mums!
   - Avi

   Slet
 2. Jeg har prøvet din opskrift på vandbakkelserne, det er super gode ! - Men hvordan kan jeg få fat i de der lækre uldsokker fra ? - Jeg har fundet nogle <a href=“https://sokkeposten.dk/produkt/uldsokker-kasmir-5-par/" title="Varme uldsokker, kasmir. 5 par. Str. 39-44.”>hygge varme uldsokker</a> men de har ikke det fede mønster som på dine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Dejligt at du kan bruge opskriften - jeg er også ret vild med dem :)
   Ja, altså, de super lækre, fantastiske sokker som jeg desværre har slidt op, er nogle, som min veninde har fundet på et marked i Letland. Jeg ved desværre ikke. hvor man ellers kan få dem. Hvis du finder ud af det, må du endelig sige til :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...